StartseiteImpressum
Зона переходу. Про кінець посткомунізму - PROSTORY Зона переходу. Про кінець посткомунізму Київська презентація спеціального номера газети «Простори» - PROSTORY Київська презентація спеціального номера газети «Простори» Будьте реалістами – вимагайте неможливого! Ми граємо в футбол - PROSTORY Будьте реалістами – вимагайте неможливого! Ми граємо в футбол

Київ VS. столиця

Корінний киянин – в сьогоднішньому контексті персонаж трагічний. Корінний киянин – це ностальгія перш за все за парками, потім за морозивом. Вічна весна, тисячолітня енергетика православ&146;я, жінки, яких цілують. Київський націоналізм прекрасний на фоні каштанів, його вороги – сірі, мов цементний розчин: грошові потоки, тобто влада. У боротьбі зі столичним статусом згадана вище енергетика спочатку надихала. Дмитро Корчинський, «Київ» (журнал «Ї», вип. 23, 2001 рік).

Наразі домінує розпач. Дмитро Видрін, «Загрози Києву: «брюссельські хлопчики» і свині з крильцями» (Українська правда, 14 квітня 2008 року).

Залишається сподівання, що через років десять, стоячи посеред однієї з київських авеню і поправляючи на носі респіратор перед власним відображенням у скляній стіні хмарочосу, ми згадаємо цей прекрасний час Спротиву.


 

Add your comment

Your name:
Comment:


Das Design Alexander Kanarskiy © 2007. Alle Rechte sind geschützt.
Unter Anwendung von den Materialien ist die Verbannung auf prostory.net.ua obligatorisch.