ГоловнаСтаттіТекстиПерекладНовини
ТемаАкціїМистецтвоЛінкиГазетаРедакція
Франц Кафка: Зниклий безвісти [Америка] - ПРОSTORY - український літературний журнал Франц Кафка: Зниклий безвісти [Америка] Простори # 2 Поряд з війною: передмова - ПРОSTORY - український літературний журнал Простори # 2 Поряд з війною: передмова За перформанс – за ґрати? - ПРОSTORY - український літературний журнал За перформанс – за ґрати?
Друкувати

Створення та підтримка вільного мистецького простору

 9 жовтня у будинку за адресою вул. Грушевського, 4Б розпочалося освоєння громадського простору та трансформація його у повноформатний культурний центр - Мистецьку Платформу. Відтепер це - місце для вільної реалізації некомерційних творчих проектів, сполучення мистецьких та громадських ініціатив.

Представники організації оголошують термінову загальну творчу мобілізацію - існування культурного центру можливе лише за вашої безпосередньої участі. Центр відкрито цілодобово.

В понеділок 10 жовтня о 16:00 буде вирішутися доля приміщення, в якому розташувалась Мистецька Платформа - там відбудуться громадські збори.

Необхідне висвітлення зборів. За відсутності свідків рішення зборів може бути сфальсифіковане на користь осіб, що не мають до мистецтва жодного відношення.

 

Більше про захист будинку на Грушевського, 4б:

Г4Б. Fest - це фестиваль на захист старовинної київської садиби за Європейською площею. Протягом двох днів, 1 та 2 жовтня, у дворі будинку за адресою Грушевського 4Б проходили художні, музичні, літературні та освітні акції, які зобразили можливості функціонування цього простору як культурно-громадського центру. Серед активностей фесту: перформанс Євгена Насадюка Вид згори, літературний урбан-слем, концерти гуртів Illusions, Гапочка, Софі Віллі, Наголос на ГОЛОС, ZAPASKA, Nameless, перформанс Tanzlaboratoium Як би. 

 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар:

eurozine
 


Головна  Статті  Тексти  Переклад  Новини  Тема  Акції  Мистецтво  Лінки  Газета  Редакція  


Дизайн Олександр Канарський ©2007.
При використаннi матерiалiв сайту бажаним є посилання на prostory.net.ua