ГоловнаСтаттіТекстиПерекладНовини
ТемаАкціїМистецтвоЛінкиГазетаРедакція
Оксана Забужко – сексі? Про деякі аспекти «еротичного» письма - ПРОSTORY - український літературний журнал Оксана Забужко – сексі? Про деякі аспекти «еротичного» письма Übersetzungsworkshop: Deutsche Autoren im Strudel der (Wieder)Vereinigung - ПРОSTORY - український літературний журнал Übersetzungsworkshop: Deutsche Autoren im Strudel der (Wieder)Vereinigung Йозеф Вінклер: Вивезена - ПРОSTORY - український літературний журнал Йозеф Вінклер: Вивезена
Друкувати

Свою нову книгу Юрій Андрухович представить у букарні Бабуїн

 12.11.11 о 15:00 в букарні Бабуїн (Київ, вул. С. Петлюри, 10)  розпочнеться афтограф-сесія з Юрієм Адруховичем з нагоди виходу його книжки «Лексикон інтимних міст».

«Лексикон інтимних міст» – найбільший за обсягом твір Юрія Андруховича. Автор розповідає 111 історій про 111 міст та пережиті у них пригоди. Розташовані в алфавітному порядку за географічними назвами, ці різножанрові тексти – від есеїв й оповідань до віршів у прозі – разом становлять автобіографічний «атлас» письменника. Крім того, кожна подія, описана в Лексиконі, чітко вписана не лише у просторові, а й у часові координати, що дає змогу читачеві здійснити слідом за автором 111 приватно-історичних стрибків від середини 60-х років минулого століття до наших днів. Видавець,  Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ, називає книжку Юрія Андруховича «вкрай суб’єктивним «посібником з геопоетики і космополітики»… в ньому напевно можна знайти атмосферу, настрій, образи, запахи й смаки улюблених міст і місць, як вони закарбувалися у пам’яті автора. А також миттєві спостереження і глибші рефлексії, ліричність і смуток, іронію і сарказм – тобто усе те, завдяки чому наше спілкування зі світом набуває ознак інтимності».

 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар:

eurozine
 


Головна  Статті  Тексти  Переклад  Новини  Тема  Акції  Мистецтво  Лінки  Газета  Редакція  


Дизайн Олександр Канарський ©2007.
При використаннi матерiалiв сайту бажаним є посилання на prostory.net.ua