ГоловнаСтаттіТекстиПерекладНовини
ТемаАкціїМистецтвоЛінкиГазетаРедакція
День перекладацької солідарності на Форумі видавців - ПРОSTORY - український літературний журнал День перекладацької солідарності на Форумі видавців Ельфріде Єлінек: З неволі чи з волі візьму тебе я - ПРОSTORY - український літературний журнал Ельфріде Єлінек: З неволі чи з волі візьму тебе я Евгения Белорусец: Обесценивая работу художника - ПРОSTORY - український літературний журнал Евгения Белорусец: Обесценивая работу художника
Друкувати

Кураторське об’єднання ХУДРАДА анонсує нову активістську ініціативу

2 грудня, в п’ятницю, о 17.00, у Центрі Візуальної Культури за адресою Сковороди, 2 відбудеться закриття Трудової виставки: зустріч із незалежним кураторським об’єднанням  Худрада та художниками-учасниками виставки.

Міждисциплінарне об’єднання Худрада продовжує свої соціальні активістські ініціативи новим проектом: кампанією на захист трудових прав робітників творчих професій. Під час зустрічі у ЦВК художники, серед яких буде і перформан-група ТанцЛабораторіум, зроблять публічну заяву щодо загальної соціальної ситуації робітників мистецтва в Україні та позначать свої власні громадські позиції.

Одна з провідних цілей кампанії: створення платформи для політичного висловлювання художника-робітника і солідарності робітників творчих професій із будь-якими працівниками у полі незахищеної ненормованої праці в Україні.

Завершать зустріч авторські екскурсії Трудовою виставкою, де обговорюватимуться художні роботи і загальна концепція виставки.

Ця зустріч буде останнім шансом побачити Трудову виставку, у якій взяли участь понад 20 міжнародних учасників, щоб розповісти про зміни в колективному баченні праці, експлуатацію, тотальність робочого часу за умов капіталістичного виробництва і роботу художника.

Зустріч розпочнеться о 17.00.

У виставці беруть участь: Євгенія Бєлорусець, Анна Звягінцева, Нікіта Кадан, Юлія Костерєва, Юрій Кручак, Володимир Кузнецов, Микола Маценко, Лада Наконечна, Р.Е.П., Олексій Сай, Олексій Салманов, TanzLaboratorium,  Леся Хоменко (Україна), Олександра Галкіна,  Володимир Логутов,  Микола Олєйніков, Сергій Сапожніков, Давід Тер-Оганьян (Росія), Штефан Бюргер (Швейцарія), Люция Німцова (Словаччина), Младен Стілінович (Хорватія).

 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар:

eurozine
 


Головна  Статті  Тексти  Переклад  Новини  Тема  Акції  Мистецтво  Лінки  Газета  Редакція  


Дизайн Олександр Канарський ©2007.
При використаннi матерiалiв сайту бажаним є посилання на prostory.net.ua